Boxspring Waterbed, Boxspring Waterbedden
Boxspringwaterbed.nl
  Home I Boxspring I Fotos I 3 soorten I Stoffen I Prijzen I Contact
Boxspring Waterbed, Boxspring WaterbeddenVoordelen

volledige lichaamsondersteuning

aangenaam comfort zonder drukpunten

s' winters heerlijk ontspannende warmte

s' zomers heerlijk koel

heerlijk lezen / tv kijken in bed

betere doorbloeding oppervlaktehuid

bedlegerig? nooit meer doorliggen!

beter uitgerust dan op gewoon matras

ideaal bij reuma-, rug, arm-, nekklachten

 


> Boxspringwaterbed


 

Waaruit bestaat het boxspringwaterbed ?

I) De boxspring

De boxspring is de meest ideale matrasdrager om op te liggen. Niet alleen voor U, maar ook voor een watermatras en gewone matrassen. Zelf ligt u ook niet rechtstreeks op een lattenbodem, spiraal of hardboard met gaatjes!
De boxspring - letterlijk: doos (met bonell- pocket of latten) vering - is dus eigenlijk een matrasconstructie die een ander matras draagt. Dat maakt dat het slapen op een boxspring-waterbed een overgetelijke ervaring. Het combineert "the best of both worlds".

Al tientallen jaren weet men in de landen met een vochtig en/of koud klimaat zoals b.v. Groot-Brittannie en Scandinavie dat de bospring niet aleen de meest perfecte ondersteuning voor een (water)matras is maar ook een optimaal slaapklimaat geeft omdat de kou en condensatie grens in de niet verwarmde slaapkamer met minstens 20 cm naar beneden wordt verlegd. De waterwarme of koele matras (zelf instelbaar) creeert een comfortabel slaapklimaat.

Boxspring Waterbed, Boxspring Waterbedden

II) Een revolutionair waterbed voor op de boxspring

Een 22 cm dik hoogwaardig kwaliteit schuim matras met een uniek gepatenteerde inwendige ongelijkbenige trapezium waterreservoir van maar 60 liter (i.p.v. 300) met een superieur ligcomfort. De matras heeft een ingebouwd 24 volts energie zuinig keramisch verwarmings element en een anti allergische wasbare afritsbare Medicot onderdeken. Alle voordelen van slapen op water MAAR niet de nadelen!